Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 12-01-09

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗN ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 12/1/2009

Ο Δεκέμβρης είναι εδώ! Οι μεγαλειώδεις διαδηλώσεις στις 9 Γενάρη σε όλη την Ελλάδα, με τη μαζικότητα και τη μαχητικότητα τους, έσπασαν στο δρόμο τον τρομοκρατικό κλοιό που επιχείρησαν να επιβάλουν η κυβέρνηση, κρατικοί μηχανισμοί και οι δυνάμεις καταστολείς. Ανέτρεψαν το «κλίμα εξομάλυνσης», φόβου και καθεστωτικής ομαλότητας που καλλιεργούν από κοινού η κυβέρνηση, με τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και τα αστικά ΜΜΕ. Δεκαοκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία του Ν. Τεμπονέρα και ένα μήνα περίπου μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου η κυβέρνηση εξαπέλυσε κατασταλτικό πογκρόμ απέναντι στο κίνημα της νεολαίας, που συνεχίζει και κλιμακώνει με αμείωτη ένταση και δυναμική. Το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» που έσπευσε να εξαγγείλει η ανασχηματισμένη κυβέρνηση υλοποιήθηκε με ολομέτωπη επίθεση καταστολής και τρομοκράτησης του νεολαιίστικου κινήματος, με «μηδενική ανοχή» απέναντι στους αγώνες. Με κυβερνητική απόφαση οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν απρόκλητα την πορεία και με αποχαλινωμένη αγριότητα κυνήγησαν διαδηλωτές σε όλο το κέντρο ξυλοκοπώντας και προβαίνοντας σε προσαγωγές και συλλήψεις δεκάδων φοιτητών, μαθητών, δημοσιογράφων, ακόμα και δικηγόρων. Περικύκλωσαν διαδηλωτές σε πολυκατοικία της οδού Ασκληπιού, ενώ ο χημικός πόλεμος, οι συλλήψεις και ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκαν ακόμα και έξω από τη ΓΑΔΑ.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Το σάρωμα των λαϊκών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, η επιβολή και παγίωση της πιο σκληρής καταστολής απέναντι στο μαζικό λαϊκό κίνημα είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης που προωθείται από το κεφάλαιο. Στο έδαφος της βαθύτατης οικονομικής κρίσης, προετοιμάζεται νέα λεηλασία των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, η εμπέδωση της πιο άγριας εκμετάλλευσης του κόσμου της δουλειάς, η όξυνση των πολεμικών συγκρούσεων ενάντια στους λαούς, με το Ισραήλ και τους συμμάχους του να αφήνουν πίσω από την επιδρομή τους εκατόμβες νεκρών Παλαιστινίων. Σε αυτές τις συνθήκες, η εξέγερση του Δεκέμβρη φώτισε με την ελπίδα της ανατροπής, ανέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες σήμερα για την αντεπίθεση του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος. Αυτή την προοπτική της ανατροπής, την όξυνση του πολιτικού μαζικού κινήματος αναμέτρησης επιχειρούν να συντρίψουν η κυβέρνηση και οι κυρίαρχες δυνάμεις με το σύγχρονο ολοκληρωτισμό και τη «σιδερένια φτέρνα» της καταστολής. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η προετοιμασία του στρατού για τη διάλυση και το χτύπημα των διαδηλώσεων, η απαγόρευση διαδήλωσης στην Πτολεμαΐδα, η ενεργοποίηση του τρομονόμου για τους συλληφθέντες της Λάρισας (που από κοινού έχουν ψηφίσει ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, υπό τις οδηγίες της ΕΕ), η ενορχηστρωμένη επιχείρηση κατάργησης του ασύλου. Το άσυλο έχει παίξει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη, αυτό – οργάνωση και κλιμάκωση του κινήματος, αποτελεί δημοκρατική κατάκτηση και εφαλτήριο αγώνα για όλο το λαϊκό κίνημα. Στο σχέδιο κατάλυσής του, συντάσσονται κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ (με το ΠΑΣΟΚ να καλεί σε εφαρμογή του αντιδραστικού νόμου –πλαίσιο), τα ΜΜΕ που σε κάθε περίπτωση συκοφαντούν το άσυλο, τις μορφές πάλης του φοιτητικού κινήματος. Έκδηλη ήταν και η προσπάθεια της κυβέρνησης και των συμμάχων της να συνδέσει τα προβοκατόρικα και εν γένει έξω από τις λογικές του κινήματος, περιστατικά που έχουν να κάνουν με τους τόσο με τους πυροβολισμούς μέσα από την Πολυτεχνειούπολη όσο και με την δολοφονική επίθεση σε άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτά τα γεγονότα για να κάμψει την αντίσταση του κινήματος με ένα όργιο τρομοκράτησης απέναντι στο κίνημα. Αποκορύφωμα του κατασταλτικού οργίου ήταν και η δολοφονική επίθεση κατά της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα από την εργοδοτική τρομοκρατία που έριξε βιτριόλι σε μία αγωνίστρια εργάτρια που όρθωσε το ανάστημα της στον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν οι καθαρίστριες στον ΗΣΑΠ.

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!
Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η επιδρομή στις δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα, η αντεργατική επίθεση του κεφαλαίου θα συντριβεί από το μαζικό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα. Μόνη απάντηση στον τρομοκρατικό κλοιό που στήνουν είναι η κλιμάκωση, ο ανυποχώρητος αγώνας μέχρι τη νίκη! Δεν μας τρομοκρατεί η καταστολή, δεν πείθουν κανένα οι ψεύτικες «προσδοκίες» του ανασχηματισμού της φονικής και αντιδραστικής κυβέρνησης που εντείνει την επίθεση σε εκπαίδευση και εργασία (κολέγια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, νόμος πλαίσιο, προπαρασκευαστικό έτος, ασφαλιστικό, ιδιωτικοποιήσεις, 65ωρο, λιτότητα κλπ). Δεν περιμένουμε καμία εκλογική λύση και εναλλαγή των διαχειριστών της ίδιας πολιτικής. Όσο και αν σύσσωμες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις ζητούν «πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και υποταγής» από τη νεολαία, μόνη απάντηση θα είναι η κλιμάκωση και η μάχη για τα δικαιώματα μας, η ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Η νεολαία που βγαίνει στους δρόμους, ασφυκτιά στο σχολείο – εξεταστικό κάτεργο, παραδίδεται στα επιχειρηματικά ιδιωτικά κολέγια, θέλει πίσω τον κλεμμένο ελεύθερο χρόνο της, βλέπει την αντί – εκπαιδευτική «μεταρρύθμιση» να υποτάσσει την εκπαίδευση στις ανάγκες του κεφαλαίου, περιπλανιέται ανάμεσα στην ανεργία και την ημιαπασχόληση για να ζήσει με 500 ευρώ. «Υποκινείται» μόνο από το σύστημα που δίνει λεφτά στις τράπεζες και σφαίρες στη νεολαία. Παλεύουμε για την ανατροπή της κυβέρνησης των δολοφόνων και του κοινωνικού πολέμου από το μαζικό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα και να πέσουν μαζί της οι αντεργατικοί νόμοι, η αντί-εκπαιδευτική πολιτική, τα αντιδημοκρατικά μέτρα. Καταδικάζουμε μαζί με την κυβέρνηση κάθε επίδοξο διαχειριστή της ίδιας πολιτικής, το ΠΑΣΟΚ που την στηρίζει τώρα, άνοιξε το δρόμο για τη σημερινή βαρβαρότητα με τις ιδιωτικοποιήσεις, τη λιτότητα και τον αυταρχισμό και είναι συνένοχο στη δολοφονία. Συγκρουόμαστε και απειθαρχούμε στην ΕΕ που οργανώνει και επιβάλλει μαζί με τις κυβερνήσεις τα πιο αντιλαϊκά μέτρα, την πολιτική της Λισαβόνας και της Μπολόνια, τη σκληρή λιτότητα, τους τρομονόμους, τον πόλεμο. Με τους ανεξάρτητους μαχητικούς αγώνες διαρκείας της νεολαίας και των εργαζομένων για την ανατροπή της αντεργατικής και αντιδημοκρατικής εκστρατείας του κεφαλαίου.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
Το φοιτητικό κίνημα δεν δηλώνει απλά την αλληλεγγύη του στους καταπιεσμένους από τον ιμπεριαλισμό λαούς, αλλά παλεύει έμπρακτα ενάντια στην κυβέρνηση που στηρίζει τον πόλεμο, καθώς και στους διεθνείς οργανισμούς που τον προωθούν (ΕΕ, ΝΑΤΟ κ.α.). Το έγκλημα πολέμου εναντίον του παλαιστινιακού λαού εντάσσεται στα σχέδια του κυρίαρχου στην περιοχή Ισραήλ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, για τη «Νέα Μέση Ανατολή», που θα εξυπηρετεί καλύτερα τα οικονομικά, γεωπολιτικά και στρατιωτικά συμφέροντά τους. Η εισβολή στη Γάζα υλοποιεί το πάγιο Ισραηλινό σχέδιο για την ουσιαστική εξουθένωση και εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και της αντίστασης του. Η πείνα, η ανεργία, η εξαθλίωση στη Γάζα πάνε πακέτο με τις φονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού κράτους. ΗΠΑ και ΕΕ γνώριζαν εκ των προτέρων το επικείμενο έγκλημα, το στήριξαν αλλά και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς. Ακόμα και σήμερα (κι ενώ έχουν ξεκινήσει χερσαίες επιχειρήσεις ενάντια στη Γάζα) προβάλλουν τη λογική των «ίσων αποστάσεων» και της «καταδίκης της βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται», εξισώνοντας το θύτη με το θύμα. Η Ελληνική κυβέρνηση καλύπτει και αυτή με την σειρά της το σύμμαχο Ισραήλ. Μια συμμαχία που όλο και βαθαίνει με δεκάδες στρατιωτικές συμφωνίες, τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις καθώς και με την μεταξύ τους στήριξη σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτή των τελευταίων διαδηλώσεων όπου το Ισραήλ προμήθευσε την Ελληνική κυβέρνηση με τόνους δακρυγόνων και άλλων χημικών. Το αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να ορθώσει ένα παγκόσμιο τείχος αντίστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, για να σταματήσει η δολοφονική επιδρομή του Ισραήλ.




ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ!
Στις 23/1 η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει την επανέναρξη του «διαλόγου» για την εκπαίδευση με προτεραιότητα την επιχείρηση κατάλυσης του ασύλου, αξιοποιώντας και τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων. Ο προσχηματικός «διάλογος» στόχο έχει την ενσωμάτωση του ανατρεπτικού και νικηφόρου φοιτητικού κινήματος. Την ίδια στιγμή που το φοιτητικό κίνημα χτυπιέται από τις δυνάμεις καταστολής με το πιο λυσσαλέο τρόπο, που συκοφαντούνται και αμαυρώνονται οι αποφάσεις του, οι πρακτικές και η δράση του, η κυβέρνηση εγκαλεί σε ένα «διάλογο» τις επίσημες πολιτικές δυνάμεις για να αποσπάσει συναίνεση και νομιμοποίηση για την αντί – εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που έχει καταδικαστεί από τους αγώνες διαρκείας όλης της εκπαίδευσης. Εξαγγέλλει το στημένο διάλογο, την ίδια στιγμή που δίνει εντολή καταστολής των μαχητικών κινητοποιήσεων, εφαρμογής του νόμου – πλαίσιο με το άσυλο και τα συγγράμματα, προώθησης της κοινοτικής οδηγίας 36/05 της ΕΕ για τα ιδιωτικά κολέγια και εφαρμογής του νόμου για τα ΚΕΣ. Καμία νομιμοποίηση και συμμετοχή στο στημένο κυβερνητικό «διάλογο»! Το ρήγμα που έχει ανοίξει σε αυτή τη γενιά με την κυρίαρχη πολιτική, μέσα από τους παρατεταμένους και αποφασιστικούς αγώνες του φοιτητικού και ευρύτερα του νεολαιίστικου κινήματος, δεν κλείνει με στημένους και προσχηματικούς «διαλόγους» της κυβέρνησης και των συμμάχων της. Το φοιτητικό κίνημα δεν ενσωματώνεται, δεν τρομοκρατείται, παλεύει μέχρι το τέλος για την ανατροπή της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης, της αντεργατικής και αντιδημοκρατικής πολιτικής. Με κύτταρο του τον πραγματικό διάλογο και τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων και πολιτικό του νεύρο το ενιαίο και ανοιχτό συντονιστικό γενικών συνελεύσεων δηλώνει ότι δε θα δείξει καμία συναίνεση στη φονική αντί – εκπαιδευτική πολιτική, ότι απαιτεί την άμεση απόσυρση της κοινοτικής οδηγίας της ΕΕ, της κοινοτικής οδηγίας για τα ΚΕΣ, του αντιδραστικού νόμου – πλαίσιο και την ακύρωση συνολικά της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης. Τώρα είναι η ώρα για συνολικό πολιτικό αγώνα του φοιτητικού κινήματος, για κλιμάκωση με συνελεύσεις - καταλήψεις και διαδηλώσεις, για κατακτήσεις και νίκες!
Με μέτωπο παιδείας – εργασίας και δημοκρατικών δικαιωμάτων, με κοινό αγώνα και συντονισμό νεολαίας, εργαζομένων, όλων των φορέων της εκπαίδευσης. Για να αποκρουστεί η επίθεση και να ανατραπεί η πολιτική που ακολουθούν για πάνω από 30 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις νεοφιλελεύθερες και σοσιαλδημοκρατικές, που οδηγεί στην ακραία ενίσχυση της εκμετάλλευσης και της φτώχιας, της ελαστικής απασχόλησης, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης, σε νέες γενιές κολασμένων την ίδια ώρα που άπειρος πλούτος συσσωρεύεται στους τραπεζίτες, τους βιομήχανους και τους χρηματιστές.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 Να καταργηθεί ο αντιδραστικός κυβερνητικός νόμος πλαίσιο, των απάνθρωπων ρυθμών σπουδών, της παραπέρα και πλήρους υποταγής των ΑΕΙ-ΤΕΙ στους νόμους της αγοράς και του κεφαλαίου, των manager και των επιχειρηματικών κριτηρίων, της κατηγοριοποίησης των ΑΕΙ-ΤΕΙ, της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, του χτυπήματος του ελεύθερου φοιτητικού συνδικαλισμού, του αυταρχισμού σε βάρος του κινήματος και της πειθάρχησης των φοιτητών.
 Aπόσυρση της λίστας συγγραμμάτων.Όλα τα βιβλία να διανέμονται δωρεάν.
 Απόσυρση-καμία εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 36/05 για τα ΚΕΣ, άμεση κατάργηση των ΚΕΣ και κάθε μορφής ιδιωτικών σπουδών.
 Ενιαία Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση Δημόσια και Δωρεάν για όλες σε όλες τις βαθμίδες – χωρίς διαχωρισμούς σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-ΚΕΣ. Ελεύθερη πρόσβαση στην εκπαίδευση χωρίς οικονομικούς – εξεταστικούς – ταξικούς φραγμούς.
 Ένα πτυχίο ανά γνωστικό αντικείμενο σπουδών με κατοχυρωμένα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 10 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
 Ενιαίο 12χρονο σχολείο δημόσιο και δωρεάν
 Αύξηση των κρατικών δαπανών για την παιδεία με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες. Δωρεάν σίτιση-στέγαση-συγκοινωνίες-συγγράμματα-σημειώσεις για όλους. Πλήρης οικονομική κάλυψη των αναγκών των φοιτητών.
 Να διανέμονται δωρεαν στους φοιτητες όλα τα απαραιτητα συγγραμματα και σημειωσεις που χρειαζονται
 Μελη ΔΕΠ πληρους και αποκλειστικης απασχολησης
 Θεσπιση πτυχιακης εξεταστικης
 Κάτω ο πρότυπος κανονισμός του υπουργείου και των πρυτάνεων, άμεση απόσυρσή του. Καμία σύσταση εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας σε κανένα τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ
 Θέσπιση πτυχιακής εξεταστικής στο τμήμα μας.
 Μπλοκάρισμα της Διαδικασίας της Μπολόνια: Όχι στις πιστωτικές μονάδες, το συμπλήρωμα διπλώματος, το σπάσιμο του πτυχίου σε bachelor - master, και τον ατομικό φάκελο προσόντων που οδηγούν στην πλήρη εξατομίκευση, την κατάργηση του συλλογικού δρόμου προς την εργασία και τη συλλογική διαπραγμάτευση των εργαζομένων. Όχι στην κατάρτιση του Ενιαίου Πλαισίου Προσόντων και ινστιτούτων δια βίου μάθησης που στοχεύουν στην διαμόρφωση ενός εργαζόμενου του οποίου η σφαιρική γνώση ενός εργασιακού αντικειμένου αντικαθίσταται από ευέλικτα σύνολα δεξιοτήτων για να μπαίνει στον φαύλο κύκλο εργασίας- ανεργίας- επανακατάρτισης.
 ΟΧΙ στα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα. Ανατροπή του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και των νόμων Σιούφα- Ρέππα. ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με αύξηση των αποδοχών. 1400 ευρώ κατώτατος μισθός. 7ωρο 5ημερο 35ωρο.
 Άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τα σχέδια για Κοινό Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Καμία εφαρμογή του συστήματος για την Μπολόνια που προωθεί τους δύο κύκλους σπουδών την διάλυση των πανεπιστημιακών τμημάτων και την λειτουργία σχολών «με ευέλικτα προγράμματα» σύμφωνα με την περιστασιακή ζήτηση της αγοράς εργασίας
 Ανθρώπινους ρυθμούς σπουδών –όχι στην εντατικοποίηση των σπουδών μας – κανένας περιορισμός στον χρόνο σπουδών – Όχι στα εκπαιδευτικά δάνεια.
 Όχι στα μαζικά κοψίματα-στην καθηγητική αυθαιρεσία.
 Άμεση κατάργηση του νόμου της αξιολόγησης. Καμία θέσπιση πιστωτικών μονάδων. Καμία Ηθέσπιση του συμπληρωματικού διπλώματος. Κατάργηση του νόμου για τον ΔΟΑΤΑΠ. Καμία ίδρυση ΙΔΒΕ. Καμία διάσπαση σε δύο κύκλους σπουδών. Έξοδος της Ελλάδας από τον ΚΕΧΑΕ. Καμία θέσπιση εθνικού πλαισίου προσόντων.
 ΟΧΙ στην στράτευση στα 18. Καμία εμπλοκή σε αποστολές εκτός συνόρων καμία αγορά όπλων. Να διαλυθεί ΝΑΤΟ και Ευρωστρατός. Κανένας νέος μισθοφόρος. Πολιτικά δικαιώματα και ελεύθερη συνδικαλιστική δράση των στρατευμένων.
 Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.Καμία δίωξη στους αγωνιστές.
 Κάτω τα χέρια από το άσυλο.Όχι στην κρατική τρομοκρατία και την περιστολή των λαϊκών ελευθεριών.Υπεράσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.Όχι στον περιορισμό των διαδηλώσεων- διεύρυνση του ασύλου σε σχολεία και εργασιακούς χώρους.Να κατεβούν οι χαφιεδοκάμερες από τους δρόμους των πόλεων.Κατάργηση των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ.
 Όχι στο νέο τρομονόμο,άμεση κατάργηση του
 Καμιά πολιτική κάλυψη και προστασία στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου



ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ:

 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/1 ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/1 ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
 ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/1 ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ ΑΜΦ.21.
 ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: